No niin, terveisiä sateisesta Liettuasta!

Ei meille ole helpoksi tehty tätä leirintäalueille siirtymistä; ensi yrittämällä ei olla päästy mihinkään vielä yhtenäkään päivänä. Suurin osa leirintäalueista on ollut kiinni, ja sama tilanne oli Kaunas city campingillakin. Onneksi löysimme Kaunas CampInnin, joka on noin 7 kilometrin päässä keskustasta. Vuorossa on siis telttamajoitus, koska kyseisellä leirintäalueella ei ole mökkejä vuokrattavana.

Taivas repesi niskaan, kun olimme pitkällä koiralenkillä jonkun järven rannassa, mikä tässä vieressä nyt onkaan. Onnekseni olin saanut isältä lainaan matkakokoisen hiustenkuivaajan, joka pääsikin töihin heti illalla, kun kuivattelin kenkiäni ruoanlaiton lomassa. Ihmettelin siinä osoitellessani föönillä kengänpohjia, että enkö tosiaankaan olisi ehtinyt käydä kirpputorilta ostamassa kumisaappaita. Noh, minkäs teet, varsinaista elämysmatkailuahan tämä onkin. Illalla tunkeuduin mummokoiran kanssa meidän hienoon kahden hengen telttaan, joka imaisi tietenkin mukanamme uima-altaallisen vettä sisään. Merja puolestaan oli kehitellyt päässään mahtavan tyylin nukkua osittain auton peräkontissa ja takapenkillä. Siinä makuupussissa kuunnellessani sateen ropinaa mielessäni käväisi, että jotkuthan vain varaavat viikon valmismatkan, jossa kaikki on ajateltu valmiiksi... Mutta me ollaan kyllä kovia tyyppejä!

Tänään kuljeskelimme Kaunasin keskustassa. Se ei varsinaisesti tehnyt vaikutusta noin kaupunkina, itse suosittelisin Vilnaa Liettuan matkaajille. Myöhemmin juttelimme jonkun pariskunnan kanssa, joka oli leirintäalueelle eksynyt. Saimme myös suunniteltua matkaamme seuraavat pari päivää eteenpäin. Eli huomenna vuorossa Trakain linna Liettuan puolella, jonka jälkeen painelemme Puolaan! Because we can! Ehkä sitten kirjoittelen enemmänkin, jos nämä näpit eivät olisi enää niin jäässä. Wuhuu!