Kaupunginpuisto on lempikohteeni koko Barcelonassa, koska siellä tapahtuu jatkuvasti jotain. Pienissä porukoissa soitellaan musiikkia toinen toistaan hauskemmilla soittimilla, jonglööraajat, steppaajat ja trapetsitaitelijat harjoittelevat omia ohjelmanumeroitaan, kaverukset pelailevat jalkapalloa ja rakastavaiset soutelevat pienellä lammella. Minun pienet pullonpyörittely-mokailuni mahtuvat mainiosti kaiken hälinän sekaan. Tässä pari kuvaa tämän päivän syksyisestä puistonäkymästä.

001-normal.jpg

016-normal.jpg

033-normal.jpg

031-normal.jpg

040-normal.jpg

 

Koulu alkaa olla loppusuoralla. Huomenna on loppukoe flairista, keskiviikkona tentataan sitten kaikki loput asiat. Tuon päivän aikana jokainen suorittaa käytännön baarityön testin sekä vastaa kirjallisesti kysymyksiin vodkista, gineistä, rommeista, tequiloista, viskeistä, konjakeista, likööreistä ja oluista. Lisäksi tulemme kirjoittamaan 80 erilaisen drinkin reseptiikat paperille. Se on sitten siinä. Sen jälkeen vain toivotaan, että kaikki meni hyvin...

Yhtäältä olen hieman kauhuissani, toisaalta taas olen kyllä kaikki voitavani tehnyt ja olen hyvin väsynyt. Pitäkää peukkuja, ystävät! Olisi ihanaa jos edes joku teistä olisi täällä kanssani jännittämässä. Mutta onneksi on mummokoira.