Tässäpä teille kavalkaadi kierähtäneitä, pyörähtäneitä ja surkeasti rajattuja kuvia minun Barcelonan kodistani.

004-normal.jpg

Tässä on meidän olohuoneemme ja uloskäynti parvekkeelle. Kuva on otettu samaisena iltana, kun saavuin asuntoon ensimmäistä kertaa.

 

005-normal.jpg

Minun huoneeni! Myös tämä kuva on otettu heti saavuttuani Barcelonaan. Rinkka tuli lennätettyä pois selästä melko vauhdikkaasti... Kuvassa myös tärkeinä yksityiskohtina koiranruokasäkki ja Magners-pipo.

 

007-normal.jpg

Näkymä parvekkeelta. Eihän tämä nyt varsinaisesti ole mikään merinäköala, mutta aurinko sentään paistaa parvekkeelle koko päivän.

 

WP_20131031_002-normal.jpg

Puhelimen kameralla räpsäisty kuva Ruthista, jonka kanssa asun. Hän tuli mukaani pari päivää sitten puistoon, kun minun täytyi hieman harjoitella flairia. Kuvassa myös Leran 12-metrinen lieka.

 

001-normal.jpg

Tänään Ruth valmisti meille paellaa. Melkein ehdin syödä koko annoksen ennen kuin tajusin ottaa kuvan... Ruth on kokannut useina päivinä minulle perinteisiä espanjalaisia ruokia, esimerkiksi gazpachoa ja joitain paikallisia perunaruokia.

Ruth on ihana nelikymppinen nainen, joka liikkuu ja puhuu niin nopeasti, ettei meinaa tällainen hidas suomalainen pysyä perässä. Asunnossa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä hän nukkuu itse ja kaksi muuta huonetta on vuokralla. Tällä hetkellä kolmannessa huoneessa ei asu ketään, joten olemme täällä kolmestaan mummokoiran kanssa.

Jos olette ajatelleet matkustaa Euroopassa, suosittelen koittamaan paikallisten luona asumista. Varsinkin Espanjassa, jossa työllisyystilanne on surkea, on mahdollista helpottaa paikallisen väestön elämää maksamalla osan heidän asunnostaan. Samalla pääsee ehkä paremmin tutustumaan heidän elämäntyyliinsä. Löysin tämän asunnon 9flats.com:n kautta, josta löytyy ihan mukavasti myös lemmikkiystävällisiä huoneistoja.

Tänään Ruth vie minut jollekin punk-keikalle. Jännittävää! Palaillaan taas!