No niin, Erikois-Even seikkailut Barcelonassa jatkuvat ainakin seuraavat kaksi viikkoa. Aloitin tänään melko intensiivisen espanjan kielen kurssin. Oikeasti kurssi alkoi jo maanantaina, mutta koska tein päätökseni hieman ex tempore-meiningillä, ehdin mukaan vasta tänään. Onneksi minulla on sen verran käsitystä espanjan alkeista, etten ollut jäänyt vielä muista jälkeen. Onhan minulla myös jo niin paljon kokemusta uusien koulujen aloittamisesta, että tällä kertaa ei jännittänytkään yhtään.

Koulua on jo totuttuun tapaan joka arkipäivä, tällä kertaa neljä tuntia päivässä. Olen maksanut kahden viikon opiskelusta, mutta saa sitten myöhemmin nähdä, tekeekö mieleni vielä jatkaa. Meidän ryhmämme on mukavan pieni, vain kahdeksan hengen porukka, jonka ikähaarukka on 20-55 vuotta. Opettajamme eivät suostu puhumaan luokassa mitään muita kieliä kuin espanjaa, joten se tekee tästä kaikesta vielä hieman haasteellisempaa.

Näyttää siltä, että näistäkin viikoista on tulossa melko raskaita, mutta en minä näköjään osaa vain paikoillanikaan löhöillä. Uusien asioiden oppiminen ei voi myöskään koskaan olla huono asia. Joten kahvia koneeseen ja nautitaan matkasta! Terkkuja!